Selecteer een pagina

​Over ’t Trekpaert

Stichting ’t Trekpaert helpt goede doelen in binnen- en buitenland door het toekennen van financiële ondersteuning. De doelen die de stichting steunt, liggen op diverse gebieden: gezondheid, welzijn, cultuur, onderwijs, voeding & water, natuur & milieu en noodhulp. Stichtingen die de ANBI-status hebben, kunnen een aanvraag indienen door onderstaand aanvraagformulier te downloaden en in te vullen (stap 1) en deze vervolgens in te dienen via onderstaande instructies (stap 2). De stichting kiest ervoor om in anonimiteit te werken en vraagt zijn beneficianten dan ook om geen publiciteit te geven aan een door de stichting toegekende bijdrage.

Ons kantoor bevindt zich niet meer op: Dorpsstraat 26 te Moordrecht. Gelieve geen post meer te sturen naar dat adres. Graag ontvangen wij alle correspondentie (uitgezonderd aanvragen) via de mail (mailadres is bij u bekend).

Aanvraag indienen 

Stap 1: Aanvraagformulier ‘Stockpaert’ downloaden en invullen

Uw aanvraag wordt meegenomen bij de eerstvolgende vergadering. Aanvragen per post en e-mail worden niet in behandeling genomen.

De gegevens op de aanvraagformulieren worden digitaal en beveiligd bewaard. Ze worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet aan derden worden doorgestuurd. Alleen de belastingdienst kan inzage eisen.